Studio Amilian perustaja ja omistaja Milja Antikaisen tavoitteena on tukea asiakkaidensa kauneutta ja hyvinvointia sekä auttaa heitä löytämään juuri itselleen sopivat ratkaisut. Amilian henkilöstö muodostaa tiiviin ja äärimmäisen hyvähenkisen kokonaisuuden, jonka hoiviin asiakkaan on hyvä tulla.

 

"Hyvä yhteishenki työporukan sisällä on todella tärkeää. Kun oma työporukka voi hyvin ja tulee toimeen keskenään, se luo myös asiakkaalle hyvän fiiliksen ja pohjan mukavalle hemmotteluhetkelle."

sTUDIO AMILIA

Studio Amilia sijaitsee Vuorelassa, Kuopion ja Siilinjärven välissä. Amilia tarjoaa parturi- ja kampaamopalveluita sekä kosmetologipalveluita kaikenikäisille ihmisille. Vuorelassa työskentelee tällä hetkellä kolme parturikampaajaa, Milja, Anu ja Jussi sekä Susan, joka tarjoaa asiakkailleen kosmetologipalveluita laajalla skaalalla.

 

Studio Amilia avasi ovensa vuoden 2016 marraskuussa ja on siitä lähtien tarjonnut sekä paikallisille, että myös hieman kauempaa saapuville asiakkailleen nykyaikaista, rentoa ja asiantuntevaa palvelua. Asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa ja vuosien varrella onkin syntynyt paljon todella vahvoja kanta-asiakassuhteita. Tämä on mahdollistanut sen, että Amilia pystyy jatkossa tarjoamaan huipputason parturi- ja kampaamo- sekä kosmetologipalveluita myös Kuopiossa.

YRITTÄJÄ EI JÄÄ YKSIN (JA TIENAA ENEMMÄN!)

Amilian työntekijät työskentelevät yrittäjinä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että tekijä voi itse määrittää sen, miten paljon hän on valmis tekemään töitä ja miten paljon hän haluaa kouluttautua ja kehittää osaamistaan. Työntekijöille yrittäjäksi ryhtyminen on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi: markkinointi, kassajärjestelmät ja nettiajanvaraus tulevat Studio Amilian puolesta. Työntekijä huolehtii itse omista saksistaan ja työvaatetuksestaan. Uutta työntekijää ei siis jätetä yksin yrittäjyyden suhteen.

 

"Yrittäjänä toimiessaan jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa yrityksen toimintatapoihin muiden työntekijöiden kanssa. Yhteispelillä asiat saadaan toimimaan ja vaikka kaikki tekee töitä itselleen, siitä huolimatta pidetään myös yhteiset tähtäimet kirkkaana mielessä",

 

sanoo Jussi Autio, joka on työskennellyt Amiliassa sen avaamisesta saakka.

 

"Kehitysideoita kannattaa heittää ilmoille, jotta kukaan ei sokeudu omiin rutiineihinsa. Tuemme toisiamme kehittymään ja huomaamaan erilaisia ajattelu- ja työskentelytapoja."

 

Amiliassa ymmärretään, että elämässä pitää olla muutakin kuin työ, joten työaikojen suunnittelua voidaan tehdä yhdessä sopien. Kun työtä tehdään itselleen, on tällöin mahdollisuus myös huomattavasti parempaan tulotasoon kuin ns. rivityöntekijänä.

MAHDOLLISESTI MAAILMAN PARAS TYÖPAIKKA

Studio Amilia voi olla maailman paras työpaikka henkilölle, joka on ahkera, luotettava, oma-aloitteinen ja alasta kiinnostunut, motivoitunut työntekijä. Amilialla on hyvä maine modernina ja osaavana toimijana. Tästä osoituksena jatkuvasti kasvavan Vuorelan toimipisteellä on jo hyvin vakiintunut ja tyytyväinen asiakaskunta. Vuorelassa asiakkaita käy runsaasti myös Siilinjärveltä ja Kuopiosta, kauempaakin.

 

Studio Amilia avasi toisen toimipisteensä Kuopioon Viestikadulle elokuussa 2020. Viestikadun toimistorakennuksissa työskentelee tuhansia ihmisiä, joten uudenkin toimipisteen sijainti on äärimmäisen hyvä. Olemme myös Viestikadun ainoa kauneusalan palveluita tuottava yritys.

 

Studio Amilian tulevaisuus näyttää siis valoisalta. Haluatko hypätä mukaan tuomaan oman mausteesi menestystarinaan?

AVOIMET PAIKAT

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia paikkoja.

Jos jaat Amilian arvot (luotettavuus, nykyaikaisuus, ihmisläheisyys) ja et kavahda vastuuta, joka liittyy yrittäjänä toimimiseen, voit aina laittaa meille avoimen hakemuksen osoitteeseen milja@studioamilia.fi.